FAIMA - Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor
Parteneri

Prezentare firme partenere FAIMA


FM Logistic este o afacere de familie înfiinţată în 1967 în Franţa, iar după 50 de ani de istorie a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din logistica internaţională.
FM Logistic operează în șase sectoare principale – alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmetice/produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice. Este prezentă pe trei continente în 14 ţări, are 23300 angajaţi şi o cifră de afaceri de peste un miliard de euro.
Date de contact: No 1-7, Italia Street
Ilfov CHIAJNA ROMANIA
http://www.fmlogistic.com/
Porsche România este cel mai mare importator auto din România și importatorul general pentru mărcile Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das WeltAuto. Una din patru mașini noi de import vândute în România pleacă din rețeaua proprie de distribuitori, compusă din 82 de centre auto și dealeri independenți autorizați, în 26 de județe. Porsche România a fost înființată în noiembrie 1997 și este o filială a Porsche Holding GmbH din Salzburg, Austria. În martie 2011, holdingul Porsche a fost înglobat în concernul Volkswagen AG, ca una dintre subsidiarele sale.
Obiectivele Porsche România sunt ambițioase: până în 2025 se dorește depășirea pragului de 50.000 unități vândute anual, dintre care, 12.000 să fie mașini electrice. Angajamentul Porsche România față de dezvoltarea rețelei de distribuție continuă în următorii ani, se va investi și în infrastructura necesară mobilității electrice, în același timp organizația se concentrează tot mai mult asupra clientului și a nevoilor acestora, cât și asupra misiunii sale de angajator de top.
Date de contact: Sediul social : Bd. Pipera nr. 2
077190 Voluntari, Judeţul Ilfov
www.porscheromania.ro
Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România. Operaţiunile sale sunt cele de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi cele specifice societăţilor de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe.
BCR susţine tinerii prin diferite programe care îi ajută să se dezvolte personal şi profesional, le oferă ocazia să se implice în programe de internship şi să-şi înceapă cariera în banking alături de o bancă dispusă să îi susţină.
Date de contact:
Bd. Regina Elisabeta nr. 5
Sector 3, Bucureşti
www.bcr.ro
Deutsche Bahn Cargo România este o companie cu capital german, subsidiara grupului DB Cargo (cel mai mare transportator feroviar din Europa) și membră a grupului Deutsche Bahn AG, lider de piața în domeniul transportului feroviar.
Deutsche Bahn Cargo România este prezentă pe piața românească de 18 ani și are parteneriate cu clienți din industrii ca materiale de construcții, metalurgie, cereale și auto. Compania noastra oferă servicii premium, de încredere pentru clienți, este sigură pentru angajații săi și prietenoasă cu mediul înconjurător.
Deutsche Bahn Cargo România oferă studenților stagii de practică/ internship și suport în realizarea lucrărilor de licență/dizertație/doctorat.
Date de contact:
Str. Delea Nouă nr.3, Clădirea Delea Center
București, sect.3
Telefon: 021.331.22.07
Sector 3, Bucureşti
E-mail: jobs.ro@deutschebahn.com
Site Web
În BRD găsești oameni inovativi, responsabili, cu spirit de echipă și angajament, care au construit o bancă solidă. Nu ai cum să te plictisești, fiindcă dincolo de responsabilitățile pe care le ai, poți iniția tu însuți proiecte, dovedindu-ți creativitatea și angajamentul.
Date de contact:
BRD Tower 1-7, Ion Mihalache blvd., Sector 1, 011171 Bucharest.
www.facebook.com/BRDMindcraft/
www.brd.ro
BDO România, a cincea firmă de audit și consultanță din țară, are o experiență de 25 de ani în prestarea de servicii profesionale. Cu aproximativ 200 de profesioniști ce acționează în cadrul unei echipe multidisciplinare, coordonate de 20 de parteneri acreditați de organisme profesionale internaționale și locale, oferim astăzi toată gama de servicii cerute de piața de audit și consultant.
Alături de BDO ai șansa să îți urmezi visurile, să întâlnești profesioniști la fel de pasionați ca și tine și să descoperi industrii diverse. De asemenea, BDO urmărește construirea unei relații profesionale și setarea unei colaborări cu perspective pe termen lung, așa că nu ezita să ne contactezi.
Date de contact:
Victory Business Center
24 Invingatorilor Street
Bucharest 3, 030922
Office: +40 (0)21 319 94 76
Fax: +40 (0)21 319 94 77
www.bdo.ro