FAIMA - Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor
Parteneri

Prezentare firme partenere FAIMA


FM Logistic este o afacere de familie înfiinţată în 1967 în Franţa, iar după 50 de ani de istorie a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din logistica internaţională.
FM Logistic operează în șase sectoare principale – alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmetice/produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice. Este prezentă pe trei continente în 14 ţări, are 23300 angajaţi şi o cifră de afaceri de peste un miliard de euro.
Date de contact: No 1-7, Italia Street
Ilfov CHIAJNA ROMANIA
http://www.fmlogistic.com/
Porsche România este cel mai mare importator auto din România şi importatorul general pentru mărcile Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale şi Das WeltAuto. Una din patru mașini noi de import vândute în România pleacă din reţeaua noastră de distribuitori, compusă din centre auto proprii şi dealeri independenți autorizați, ce numără 82 de unităţi aflate în 26 de județe.
Date de contact: Sediul social : Bd. Pipera nr. 2
077190 Voluntari, Judeţul Ilfov
www.porscheromania.ro
Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România. Operaţiunile sale sunt cele de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi cele specifice societăţilor de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe.
BCR susţine tinerii prin diferite programe care îi ajută să se dezvolte personal şi profesional, le oferă ocazia să se implice în programe de internship şi să-şi înceapă cariera în banking alături de o bancă dispusă să îi susţină.
Date de contact:
Bd. Regina Elisabeta nr. 5
Sector 3, Bucureşti
www.bcr.ro