Prezentarea departamentului
Bine ati venit pe site-ul Departamentului de Management al Facultatii de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor (FAIMA) - Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB)!

Departamentul de Management este unul dintre cele trei departamente ale FAIMA si reprezinta un centru pentru educatie si cercetare care ofera programe de studii de licenta si master in domeniul Inginerie si Management. Personalul departamentului se remarca prin competenta si experienta in domenii cum ar fi management, inovare, antreprenoriat, marketing, comunicare, managementul resurselor umane, dezvoltare de produse noi, leadership etc. Activitatile educationale se desfasoara in spatiile moderne ale Departamentului (amfiteatre, sali de clasa si laboratoare) folosind echipamente si software de ultima ora, facilitati de invatare si simulare, acces la internet wireless, biblioteca etc. Astfel, studentii au posibilitatea de a dobandi cunostinte fundamentale, abilitati si competente necesare pentru o cariera de succes.

Misiunea
Misiunea Departamentului este de a furniza programe de studii si de cercetare de calitate pentru a oferi studentilor posibilitatea de a dobandi cunostinte, competente si expertiza necesare pentru a dezvolta o cariera de succes.

Viziunea
Dorim sa devenim unul dintre cele mai valoroase departamente de specialitate din mediul academic romanesc prin:
- publicatii academice si de cercetare de inalta calitate;
- furnizarea de programe de studii de calitate pentru studentii nostri;
- dezvoltarea unei abordari inovatoare a programelor educationale prin modificari curiculare regulate;
- incurajarea gandirii critice, a creativitatii, a colaborarii si comunicarii intre toti membri departamentului si intre partile interesate (stakeholders) - studenti, agenti economici si organizatiile guvernamentale cu care colaboram, precum si alte institutii academice din Romania si din strainatate.

Valori
Urmarim realizarea de performante exceptionale ghidati de o cultura bazata pe responsabilitate si respect reciproc. Aceasta cultura organizationala este consolidata de urmatoarele valori de baza:
- Excelenta
- Colaborare
- Inovare
- Loialitate
- Eficienta
- Antreprenoriat
- Integritate.