FAIMA - Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor
ERASMUS

Bine ați venit la pagina Mobilităților ERASMUS!

ANUNT - Sesiune de selectie ERASMUS + pentru semestrul al II-lea, an univ. 2015 – 2016, în data de 21 Octombrie 2015, ora 12.00, sala BN230. Detalii, aici.

Acorduri Bilaterale ERASMUS 2015 - NOU .

ERASMUS +, programul UE în domeniile educației, formării, tineretului și sportului, reprezintă un mecanism important pentru activarea și dezvoltarea capitalului uman, prin sprijinirea și încurajarea mobilității internaționale a persoanelor în domeniul educației din învățământul superior. Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor – FAIMA își dorește să stimuleze schimbul de bune practici în activitățile de predare și cercetare prin intermediul cooperării internaționale în domeniul managementului, a ingineriei afacerilor, precum și în alte arii de interes. În contextul programului ERASMUS+, Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor – FAIMA derulează mai multe Acorduri Bilaterale ERASMUS .

Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor – FAIMA anuntă demararea de NOI Acorduri Bilaterale ERASMUS , începând cu anul universitar: 2015-2016.

Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerilor – FAIMA anunţă demararea unui NOU Acord Bilateral cu Universitatea din LIECHTENSTEIN începând cu anul universitar: 2015-2016. Detalii aici.

Pentru mai multe informații legate de mobilitatea ERASMUS a studenților din Universitatea POLITEHNICA din București, vă rugăm să accesați site-ul:
http://www.upb.ro/program-erasmus-llp.html .

ANUNT - Sesiune de selec ție studenti masteranzi , burse SEE pentru anul universitar 2015 – 2016, în data de 07 MAI 2015, ora 16.00, sala BN 230. Detalii, aici.
Informatii suplimentare privind bursele SEE: http://www.upb.ro/burse-see.html.

ANUNT - Sesiune de selectie ERASMUS + pentru anul universitar 2015 – 2016, în data de 30 MARTIE 2015, ora 14.00, sala BN230. Detalii, aici.

Vă dorim succes!

Responsabil ERASMUS pe facultate: