FAIMA - Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor
Școala Doctorală de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor din Universitatea POLITEHNICA din București
Anunturi

Concursul Games of Science
◈ Cum se poate comunica știința într-un mod captivant și pe înțelesul unui public larg? Ce ar trebui să facă sau să nu facă un comunicator pentru a putea păstra echilibrul între informație și claritate? Cum se poate prezenta un subiect științific complex în 15 secunde?
◈ British Council în parteneriat cu Universitatea Politehnica din București și Asociația BioMentorHub te invită vineri, 6 mai, de la ora 12:00, în sala 1 etaj 3, Biblioteca noua a UPB. la “Q&A – Comunicarea științei”, o sesiune interactivă moderată de trainerul Ada Roseti, cercetător în domeniul comunicării publice a științei, împreună cu Carmen Nicolae, Project Manager Games of Science și doctorand al Universității Politehnica din București. În cadrul sesiunii vei afla:
◈ Cum îți poți îmbunătăți abilitățile de comunicare în știință ◈ Ce îți poate aduce experiența participării l a sesiunea de training și concursul Games of Science
◈ Participarea este gratuită – rezervă-ți un loc până joi, 5 mai, completând formularul urmator:

◈ Acest eveniment este derulat în cadrul Games of Science, un proiect de promovare a comunicării științei pe înțelesul publicului larg organizat de British Council și Asociația Biomentorhub, care duce mai departe competiția FameLab România.

◈ Trainingul și concursul Games of Science organizate în parteneriat cu Universitatea Politehnica din București vor avea loc în perioada 14-15 mai.

◈ Formatul original de training și concurs Games of Science vine în sprijinul tinerilor cercetători care-și doresc să își depășească propriile limite în comunicarea științifică și vor ca discursul lor să fie unul convingător, concis, spus pe o tonalitate ce nu permite emoțiilor să iasă la iveală, dar și adaptabil oricărui public țintă este adresat.

◈ Află mai multe despre cum poți beneficia de acest program
Conferința Internațională ICMIE 2021
◈ Va invitam sa participați la Conferința Internațională ICMIE 2021 organizata de Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor (FAIMA), Departamentul de Antreprenoriat și Management în perioada 11 - 13 noiembrie 2021.
◈◈ Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul conferinței ==> Accesati <==.
Universitatea Transilvania din Brașov recrutează 36 de cercetători
Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov recrutează 36 de cercetători!
◈◈ Posturile sunt disponibile în domeniile:
==> Științe inginerești
==> Științe sociale
==> Științe umaniste
==> Arte
==> Medicină
==> Matematică
==> Sport
◈◈ Mai multe informații se pot consulta dand click pe urmatorul link: ==> Accesati <==.
InCites în practică
Clarivate are plăcerea de a vă invita la o serie de webinarii dedicate platformei InCites Benchmarking & Analytics și modului în care această soluție poate sprijini comunitatea academică (cercetători, bibliotecari, evaluatori).
◈◈ InCites Benchmarking & Analytics este un instrument de evaluare a cercetării care poate fi util în dezvoltarea unei strategii de cercetare. InCites permite analiza productivității instituționale, monitorizarea activităților de colaborare, identificarea cercetătorilor influenți, prezentarea punctelor forte și descoperirea domeniilor de oportunitate.
◈ Detalii suplimentare:
◈ ◈ Aceste sesiuni sunt gratuite și se adresează tuturor utilizatorilor (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.)        
◈ ◈ Alegeți una dintre sesiuni și înregistrați-vă folosind linkurile de înregistrare
◈ ◈ Fiecare sesiune va fi înregistrată, iar înregistrarea și slide-urile vor fi transmise tuturor participanților
◈ ◈ În timpul sesiunilor, puteți utiliza opțiunea Chatpentru a adresa întrebări.